Bemutatkozás

„Elegance and Passion Forever”

 A Royal Diamonds Ékszerház kft. már évtizedek óta a minőség és a valódi értékek bemutatását tartja a legfontosabb irányelveinek, hogy mindazoknak, akik értékelik az eleganciát és a ritka szépségeket, egy olyan élményt, valamint olyan maradandó értéket tudjon nyújtatni, amellyel a mindennapok és a különleges alkalmak is egyaránt megváltoznak, még szebbek, boldogabbak lesznek.

A Royal Diamonds Ékszerház exkluzív ékszerszalon 2009. november 19-én nyitotta meg kapuit a Budapest, 1061. Dalszínház utca 8. szám alatt, a Magyar Állami Operaház királyi lépcsőjével szemben. A Royal Diamonds Ékszerház valójában egy már több évtizede ékszerekkel foglalkozó családi vállalkozás legújabb sikere és büszkesége. Ez a különleges ékszerszalon egy igazi gyöngyszem lett a történelmi hangulatú Dalszínház utcában, közvetlenül, az Operaház tőszomszédságában.

Az ékszerek világa iránti szenvedélyes érdeklődés már a 90-es évek elején elkezdődött, és így a család első ékszerüzlete a Lauli kkt. lett, amely Budapesten, a 1137. Pozsonyi út 9 szám alatt, nyílt meg 1993-ban. Innen ered az ékszerekkel való bensőséges kapcsolat, az arany ékszerek, a gyémántok és a különböző drágakövek szeretete. A Lauli ékszerszalon ma is a család birtokában működik. A legújabb Dalszínház utcai Royal Diamonds ékszerszalon megnyitása után ebben az ékszerüzletben maradtak az elérhetőbb kategóriájú válogatott divatos arany és drágaköves ékszer kollekciók.

A ROYAL DIAMONDS különleges világ márkák kollekcióit valamint a saját ALEXANDRA RÓNAI BY ROYAL DIAMONDS néven bevezetett egyedileg tervezett ékszerek kollekcióit forgalmazza. Ezek az egyedi darabok a legkorszerűbb technológiával készülnek olasz ékszerkészítő mesterek által. A cég hosszú távú kapcsolatot ápol a külföldi partnereivel, így a vásárlók számára biztosított a kifogástalan minőségű munka és a nem elhanyagolható jó ár-érték arány. A cég mindamellett folyamatosan törekszik, a már jól ismert széles választék, a megbízható minőség, és a kimagaslóan jó ár-érték arány fenntartására.

A Royal Diamonds Ékszerszalon kollekciói Olaszországban készülnek, olasz ékszerkészítő mesterek patinás műhelyeiben. Ezek az egyedi darabok a legkorszerűbb technológiával, ugyanakkor a legősibb tapasztalatok felhasználásával készülnek. Ezen kiváló partnerkapcsolatok biztosítják azt a lehetőséget is, hogy Rónai Alexandra megvalósíthatja saját és ügyfelei elképzeléseit az általa tervezett és Olaszországban kivitelezett egyedi drágaköves kollekciókkal.

A Royal Diamonds Ékszerház filozófiájában keveredik a művészetek és a kultúra iránti általános elkötelezettség valamit a szakértelem és a hagyományok mély tisztelete. A drágakövek színes világában, tapasztalt drágakőszakértőink, meghitt környezetben segítenek a tökéletes ajándék kiválasztásában.

Mindazok, akik arany illetve drágakövekkel díszített ékszereket vásárolnak, nem csupán egy különleges ajándékot választanak, hanem a befektetési szempontok szerint is értékállóságot valamit valódi értéket ajándékoznak.

Ajándékot kapni öröm, de még nagyobb örömet okozhatunk magunknak, ha szeretteinknek adhatunk. Amikor igazán szeretnénk kifejezni érzelmeinket és személyes, szép, szívhez szóló formát keresünk, akkor garantáltan a legjobb segítőnk, tanácsadónk a választásban a Royal Diamonds Ékszerház.