Kedvezmények

galeria-07Tisztelt Vásárlóink, a Royal Diamonds ékszerház üzleteiben az időszakos leárazások mellett a cég limitált példányszámban különböző egyéb kuponokat, és vásárlási kedvezményre jogosító utalványokat is biztosít a partnereinkkel való együttműködéseink keretein belül. Kérjük, hogy ezeknek a kuponoknak, és utalványoknak a feltüntetett lejárati dátumát szíveskedjék figyelembe venni!

Továbbá cégünk a törzsvásárlóinknak is biztosít egyedi kedvezményeket. A felsorolt kedvezmények csak, külön-külön érvényesíthetőek és egy vásárlás folyamán ezeket a kedvezményeket nem áll módunkban összevonni, valamint természetesen készpénzre sem válthatóak.

Amennyiben szeretne értesítést kapni eseményeinkről, akcióinkról kérjük, regisztráljon itt az oldalon vagy látogasson el hozzánk személyesen, hogy még több értékes információval szolgálhassunk!

Egyes ajándékutalványaink személyes vásárláshoz, valamint üzletekhez kötöttek, ezért mivel a webshopunk az összes üzletünk összes termékét mutatja, nem biztos hogy a webshop kínálatából választott ékszer vételárába beszámítható. Amennyiben a webshopon kiválasztott ékszer nem az akcióhoz, vagy kedvezményhez vagy az utalványhoz kapcsolt üzletben található, úgy a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni. Amennyiben valaki online vásárlás vagy megrendelés keretében kéret át bármely terméket az egyik üzletből a másikba, a kedvezmény így sem érvényesíthető. Minden utalványon vagy kedvezményes kártyán egyertelműen szerepel, hogy online vagy kizárólag személyes vásárlás keretén belül érvényesithető.

Hírlevelünkre történő regisztrációja alkalmával egy 10 %-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont biztosítunk, amit a regisztrációt megerősítő e-mailt követően küldünk ki Önnek szintén e-mailben! A kupont nem szükséges kinyomtatnia, üzletünkbe történő látogatása alkalmával elektronikus (okos eszközről történő) bemutatását is elfogadjuk. A feliratkozáskor megadott adatot bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik félnek.