Stílus tanácsadás

A Royal Diamonds Ékszerház, szakképzett munkatársai, nem csupán az ékszerek és drágakövek világában biztosítanak felelős támaszt és kellő segítséget, de természetesen az egyén megjelenésének és stílusának kialakításában is személyre szóló egyéni tanácsadást nyújtanak.
Mindezeken felül egy személyes látogatás során az EXKLUZÍV ÉKSZERSZALONUNKBAN (1061. Budapest Dalszínház utca 8.) lehetőség nyílik regisztrálni egy személyre szabott egyéni VIP KONZULTÁCIÓRA.

EXKLUZÍV VIP PREZENTÁCIÓ:

Az Exkluzív VIP Prezentáció, csupán abban tér el a fent említett VIP konzultációtól, hogy kizárólag üzletvezetői meghívás alapján lehet rá regisztrálni, és ezeket a prezentációkat az exkluzív VIP tárgyalónkban tartjuk, így adott a zavarhatatlan nyugodt hangulat. További eltérés, hogy ezeken az alkalmakon az általunk forgalmazott márkák képviselői is ellátogatnak hozzánk a legújabb nemzetközi kollekciókkal, így a meghívottak elsőként láthatják a hivatalosan bemutatásra kerülő kollekciókat. További közös jellemzés:

  • Ezeket a konzultációkat igyekszünk minél jobban személyre szabni, ezért időpont egyeztetés szükséges hozzá.
  • A konzultációk alkalmával kitisztítjuk ügyfeleink saját ékszereit és amennyiben szükség lenne rá, szívesen segítünk a régebbi kollekciók, mai divatok és trendek szerinti, újra gondolásában, valamint bővítésében.
  • A konzultációkra egyedi igények szerint felkészülünk a legújabb divat trendek bemutatásával.
  • A konzultációkon részt vesz Rónai Alexandra (A Royal Diamonds kft tulajdonosa & a ROYAL DIAMONDS BY ALEXANDRA RÓNAI saját márkánk tervezője)
  • A konzultáción továbbá részt vesz kiemelt DRÁGAKŐSZAKÉRTŐNK.
  • A konzultációra regisztrált ügyfelünk további legfeljebb három kísérővel érkezhet (Gondoljuk barátokra vagy családtagokra)
  • A konzultáción lehetőség nyílik egyedi ékszertervezésre.
  • A konzultáció alkalmával ügyfeleink saját ékszereit is felvesszük javításra illetve átalakításra, sőt még be is számítjuk vagy akár fel is vásároljuk.
  • Ezek az alkalmak, kiváló programok is egyben, melyeket exkluzív megkülönböztetett környezet és apró figyelmességek és meglepetések sora tesz igazán különlegessé.

„Olykor még az ékszer kollekciókban is elég egy két apróbb változtatás, vagy egy két újabb kiegészítővel való társítás, és megjelenésünk üdébb is divatosabb lehet, mint valaha.”

Rónai Alexandra

HOL TALÁLHATÓ:
ROYAL DIAMONDS EXKLUZÍV ÉKSZERSZALON