Méretre igazítás & megrendelt ékszerek cseréje

MÉRETRE IGAZÍTÁS

Természetesen a nálunk vásárolt ékszereket és az ügyfeleink saját ékszereit is szívesen vállaljuk méretezésre, átalakításra vagy javításra.

A nálunk vásárolt ékszerek

Mikor ingyenes? (A vásárlástól számított 1 éven belül 1 alkalommal)

  • Az üzleteinkben vásárolt ékszereket ingyenesen méretre igazítjuk, amennyiben ez szűkítést jelent, és amennyiben a méretre igazítás lehetséges az ékszer típusától függően. (Általánosságban elmondható például hogy a teljesen körbe köves gyűrűket egyáltalán nem lehet méretezni, és minden kövekkel díszített gyűrűvel igen óvatosan kell bánni. Mivel a lehetőségek számtalanok ezért érdemes mindig a konkrét ékszerrel kapcsolatosan már a vásárlás előtt tájékozódni. )
  • Továbbá ingyenes a tágítás is, amennyiben ez maximum 1-2 számot jelent.

Mikor kell külön térítést fizetni?

Az üzleteinkben vásárolt ékszerek méretre igazítása kizárólag akkor kerül külön felszámításra, amennyiben a méretre igazítás csak hozzáadott arany betoldásával lehetséges. (Ilyenkor természetesen előre tájékoztatjuk vásárlóinkat a várható többlet költségekről)

Az ügyfeleink saját ékszerei
Természetesen szívesen vállaljuk ügyfeleink saját ékszereinek bármilyen átalakítását, javítását, tisztítását vagy méretezését. Ezekben az esetekben mindig előzetes ajánlatot készítünk a konkrét feladat kapcsán.

AJÁNDÉKBA VÁSÁROLT ÉS MEGRENDELT ÉKSZEREK CSERÉJE

  • Amennyiben a vásárlóink ajándékba vásároltak, és így nem tudták a méretet, vagy esetleg a weben rendeltek tőlünk és nem tudtak szakmailag megfelelően tájékozódni a méretek megállapításáról (célszerű a saját és szeretteink méretét személyesen ékszerszalonban meghatároztatni), ezekben az esetekben természetesen bármelyik üzletünkben kicseréljük egy ugyan olyan értékű bármilyen ékszerre (nem muszáj gyűrű helyett gyűrűt választani, bármit választhatunk, ami egyforma értéket képvisel). Továbbá felhasználhatják a már kifizetett ékszer értékét és ráfizetéssel bármilyen ékszert választhatnak.

HOL TALÁLHATÓ: